Lõunasöögi retseptid

Praetud soolaliha õunte ja sibulaga 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 12:51
Praetud soolaliha õunte ja sibulaga 
Praetud soolaliha õunte ja sibulatega.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g soolapeekon
0.5 tk Sibul
1 tk Õun
0.125 tl jahvatatud must pipar

Valmistamine
Puhasta ja viiluta sibulad. Koori õunad ja eemalda südamikud, lõika viljaliha ratasteks. Eemalda lihalt soovi korral kamar, lõika viiludeks ja pane külmale pannile. Kuumuta suurel tulel seni, kuni rasv hakkab sulama. Vähenda kuumust ning prae nii kaua, kuni liha on mõlemalt poolt krõbe ja kuldpruun. Tõsta pannilt ja hoia soojas, kuni praed ka sibulad ja õunad. Kui need on valmis, tõsta liha pannile tagasi ning kuumuta uuesti läbi. Maitsesta pipraga. Serveeri koos kartulipudru või keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee