Itaalia köök

Šokolaadiravioolid 

Toidutare, 9. veebruar 2005, 19:23
Šokolaaditäidisega ravioolid.

Koostisosad
400 g durumjahu
50 g kakaopulber
3 tk munakollane
2 sl õli
1 dl vesi
200 g *valge šokolaad

Valmistamine
Segage kõik koostisained kokku ning valmistage ühtlane tugev tainas. Kui mass tundub liiga kuiv, võite vee kogust veidi suurendada. Rullige tainas võimalikult õhukeseks. Lõigake 4x4 suurused ruudud, asetage iga ruudu keskele väike tükike šokolaadi ja tõstke selle peale teine tainatükk. Määrige taina servi munaga, et ravioolid ei hakkaks "naeratama" ning püsiksid koos. Keetke ravioole 5-8 minutit. Serveerige kirsigranita ja sidrunmelissiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee