Linnuliha retseptid

Seentega täidetud broilerifilee 

Toidutare, 28. detsember 2004, 12:22
Seentega täidetud broilerifilee.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk broilerifilee
Šampinjonid
42.5 g või muud seened
0.25 sl õli
12.5 g ürdimaitseline sulatatud juust
0.75 sl hakitud petersell või till (või mõlemad)
0.125 tl sool
0.125 tl jahvatatud must pipar
0.25 sl praadimiseks õli
0.25 sl praadimiseks või
0.5 sl sojakaste
0.5 sl serveerimiseks maitseroheline

Valmistamine
Broilerifileed puhastada kelmetest, väike filee lõigata ära. Fileedesse lõigata pikad sisselõiked, nii et moodustuksid taskud. Seened hakkida ja praadida pannil, kuni vedelik on ära auranud. Lisada sulatatud juust, hakitud ürdid, sool ja pipar. Kuumutada korraks läbi ja jahutada. Broileritaskud täita saadud seguga ja kinnitada kokteilitikkude või praenõeltega, kui neid juhtub olema. Praadida fileed kiiresti õli ja või segus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta ahjuvormi ja küpsetada 200°C juures veel 15 minutit. Küpsetamise lõpus piserdada fileesid sojakastmega. Kui fileede pind kipub liiga tumedaks muutuma, katta ahjuvorm fooliumiga. Enne serveerimist eemaldada kokteilitikud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee