Kiudainerikkad toidud

Soe suvikõrvitsasalat hapukoore ja tilliga 

Sirje Rekkor, 28. detsember 2004, 12:04

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
225 g väike tsukiini
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tk Sibul
0.25 tk roheline paprika
0.5 sl oliivõli
0.25 sl värske või külmutatud till
0.0625 tl sool
0.0625 tl jahu
Must pipar
0.25 sl riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
0.125 sl hapukoor

Valmistamine
Kõrvits loputada ja lõigata viiludeks. Kuumutada õli paksupõhjalises nõus, lisada hakitud küüslauk, sibul ja paprika ning kuumutada, kuni nad muutuvad poolpehmeks. Lisada kõrvitsaviilud ja kuumutada ilma kaaneta 10-15 minutit aeg-ajalt segades. Kõrvits peaks muutuma kergelt läbipaistvaks. Maitsestada tilli, soola ja pipraga. Segada hapukoor jahu ja riivitud parmesani juustuga, valada segu kõrvitsale ja kuumutada läbi, serveerida kuumalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee