Gluteenivabad retseptid

Piparkoogi-rullbiskviit 

Toidutare, 22. detsember 2004, 08:05
Piparkoogikang
Kohupiimakreemiga piparkoogmaitseline rullbiskviit.

4 muna
2 dl suhkrut
1 dl kartulijahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 sl piparkoogimaitseainet
Kreem:
500 g kohupiimakreemi
1 pk safranit (0.5 g)
Pane ahi sooja 225º C peale. Kata 30 x 40 cm ahjuplaat küpsetuspaberiga. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega kartulijahu, küpsetuspulber ja piparkoogimaitseaine ning sega vahustatud munadele. Vala tainas küpsetuspaberile ühtlaselt ja küpseta u 5-7 minutit ahju keskosas. Valmis küpsetis keera suhkruga ülepuistatud paberile ja lase jahtuda. Eemalda küpsetuspaber, mille peal koogi küpsetasid. Kreemi jaoks sega safranipulber vähese kuuma veega. Sega leotis kohupiimakreemi hulka. Määri täidis ühtleselt üle jahtunud koogi ja keera seejärel kook rulli. Tõsta jahedasse ja lase seista mõned tunnid enne serveerimist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee