Lõunasöögi retseptid

Marineeritud seakaela karbonaad 

Toidutare, 12. detsember 2004, 13:47
reguleeri piprasust või tshilli põletavust oma soovi kohaselt!

Marinaad: 1 sl õli 2 dl tomatipastat 0,5 tl ingveripulbrit 2 purustatud küüslauguküünt 3 sl punast lauaveini 2 tl sojakastet 1 tl purustatud segapipraid 1 tl tðiliketðupit Lõika liha kontide vahelt tükkideks. Määri marinaadiga ja pane paksus kilekotis 6–7 tunniks külmkappi või jäta 3 tunniks toatemperatuurile maitsestuma. Patsuta liha kuivaks ja eemalda pintsliga pipratükikesed; pintselda õliga ja grilli mõõdukal kuumusel (kätt võib resti kõrgusel süte kohal hoida 3 sekundit) mõlemalt poolt küpseks, kokku 15–20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee