Lõunasöögi retseptid

Praetud maks 

Toidutare, 2. detsember 2004, 01:11
Praetud maks koorekastme ja praetud sibularõngastega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
125 g maks
1 sl jahu
0.5 tk Sibul
0.5 dl 10% rõõsk koor
sool
purustatud must pipar

Valmistamine
Lõika maks 1 cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga. Kasta viilud jahusse ning prae küllaltki kõrgel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks. Kalla otsekohe peale rõõsk koor ja lase 5 minutit haududa. Soovi korral keera viiludel vahepeal teine külg. Lõika sibulad 5 mm paksusteks rõngasteks ning pruunista teisel pannil kuumas õlis. Serveerimisel pane igale maksaportsjonile pannikastet ja sibularõngaid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee