Kiudainerikkad toidud

Maasika-rullbiskviit 

Toidutare, 16. september 2004, 21:38
Maasika-vahukooretäidisega rullbiskviit. Seda kooki võib säilitada ka sügavkülmas.

Koostisosad
3 tk kanamuna
1.5 dl suhkur
1 dl nisujahu
1 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulber
3 dl *vahukoor
3 dl maasikad

Valmistamine
Klopi munad suhkruga kõvaks vahuks. Lisa munavahule küpsetuspulbriga segatud jahu ja kartulitärklis ning sega ettevaatlikult. Kalla taigen küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile (30 x 30 cm) ja küpseta 225°C juures umbes 5 minutit. Puista valmis koogipõhi suhkruga üle ja kummuta see küpsetuspaberile. Võta vormi põhjas olnud küpsetuspaber ära ja kata koogipõhi puhta rätikuga. Jäta jahtuma. Tee täidis: vahusta 3 dl koort ja purusta 2-3 dl maasikaid. Määri vahukoor koogipõhjale ja purustatud maasikad selle peale. Keera kook küpsetuspaberi abil lõdvalt rulli, ja kui see on täiesti jahtunud, lõika viiludeks. Kui tahad valmis rullbiskviiti pikemalt säilitada, siis keera see paberisse ja pane kilekotiga sügavkülma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee