Lõunasöögi retseptid

Suvikõrvitsahautis seente ja tomatitega 

paprika, 30. mai 2008, 06:34
Serveerida hakitud peterselliga ülepuistatult, lisandiks praetud või keedetud kartulid. Sobiv roog ka taimetoitlastele.

600 g suvikõrvitsat300 g seeni4 tomatit2 sibulatõli200 g hapukoortsoolahakitud peterselli Valmistusõpetus:1. Praadida hakitud sibul ja seened.2. Panna segu potti.3. Pannil praadida seibideks või kuubikuteks lõigatud suvikõrvits. 4. Panna potti seenesegu juurde, lisada soola ja vett ja hautada 10 min.5. Lisada tükeldatud tomatid, hapukoor ja hautada, kuni toiduained on küpsed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee