Taimetoidu retseptid

Sibula-tšatni meega 

Toidutare, 11. september 2004, 12:33
Hoidis on valmis paari nädala pärast. Suletuna külmas hoiukohas säilib mitu kuud.

Koostisosad
0.5 kg punane sibul
1.5 dl ananassi- või õunamahl
3 sl punase veini äädikas
0.75 dl mesi
0.5 tl sool
2 ml valge pipar
0.5 tl Ingver (kuivatud)

Valmistamine
Koori sibulad ja lõika hästi õhukesteks rõngasteks. Lase mahl, äädikas ja mesi keema. Lisa sibulad ning keeda kaanega kaetult tasakesi ja vahepeal segades umbes 50 minutit. Pane sisse maitseained ning hauta veel ilma kuumutamata 10 minutit. Vala chutney väikestesse pestud ja kuumutatud umbes 5 dl mahutavatesse klaaspurkidesse. Sule purgid ja hoia külmas. Sibula-chutney on valmis paari nädala pärast ning suletud purgis ja külmas hoiukohas säilib hästi mitu kuud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee