Küpsetised

Seenetaskud 

Toidutare, 11. september 2004, 16:05
Muretaignast seenetäidisega pirukad. Antud retsepti kogustest saab pirukaid neljale sööjale.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g muretaigen
4 dl *kupatatud seened
1 tk sibul
1 küüs Küüslauk
2 sl või
50 g sink
0.5 dl Piiniaseemned
1 sl Petersell
1 tl Rosmariin
sool
pipar
jahu
1 tk muna

Valmistamine
Sulata või pannil, lisa hakitud sibul, seened ja singikuubikud. Prae pannil segades nõrgas kuumuses umbes 30 minutit. Lisa piiniaseemned, rosmariin ja petersell. Maitsesta vajadust mööda soola ja pipraga. Rulli taignast 16x16 cm ruudud ja pintselda nende servad lahtiklopitud munaga. Jaga seenetäidis taignaruutudele, keera nurgad täidise peale kokku ja pigista seenetaskud sõrmedega kinni. Ruutude lõikamisest ülejäänud taignaribad kasuta taskute kaunistamiseks. Pane pirukad ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberile ja pintselda munaga üle. Küpseta 10-15 minutit 225°C kuumuses.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee