Kalatoitude retseptid

Sibula-õunahautis kalaga 

Toidutare, 5. aprill 2005, 13:02
Sibula-õunahautis praetud kalafileega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Sibul (väike)
50 g Või
6 spl Valge vein
250 g Õun
Sool
Must pipar
750 g Kalafilee
3 spl Sidrunimahl
4 spl Jahu

Valmistamine
Sibulad koorida. Suuremad lõigata pooleks, väiksemad jätta terveks ja praadida pooles rasvakoguses kuldkollaseks. Lisada vein ning hautada nõrgal tulel 20 minutit. Õunad koorida ja lõigata kaheksaks, südamikud eemaldada. Lisada õunad sibulatele, maitsestada soola ja pipraga ning hautada veel 5 minutit. Kalafilee lõigata portsjoniteks, piserdada sidrunimahlaga ja lasta seista 10 minutit. Siis maitsestada soola ja pipraga, paneerida jahuga ning praadida võis. Kala panna eelsoojendatud vaagnale ja jaotada peale sibula-õunahautis. Juurde anda kartulipüreed või keedetud riisi.   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee