Veiseliha retseptid

Romsteek veinišalottidega 

Toidutare, 26. mai 2008, 19:10
Romsteek punaveinišalottidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu Romsteek (a 200 g)
3 spl Õli
Sool
Must pipar
200 g Šalottsibul
2 spl Või
1.25 dl Punane vein (kuiv)

Valmistamine
Loputa lihalõike külma vee all, tupsuta kuivaks ja sälgusta rasvariba. Kuumuta pannil õli ja pruunista slles romsteeke mõlemalt poolt u 2 minutit. Riputa peale soola ja pipart. Tõsta liha pannilt vaagnale jahtuma. Kata liha pealt fooliumiga, et mahlad saaksid koguneda. Koori ja lõika neljaks šalottsibulad, hauta pannil võis (ära lase pruunistuda). Vala peale vein ja keeda kolmandiku võrra kokku. Maitsesta soola ja pipraga. Pane romsteegid uuesti pannile ja kuumuta korraks koos kastmega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee