Kalatoitude retseptid

Koha tomatiga 

Toidutare, 8. mai 2005, 12:13
Tomatitega ahjus küpsetatud koha koorekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,5 kg koha
soola
25 g sibulat
25 g jahu
suhkrut
peent pipart
100 ml valget veini
500 g värskeid tomateid
100 g võid
petersellilehti
2 munakollast
100 ml rõõska koort
100 ml kalaleent

Valmistamine
Viiludeks lõigatud kalafileed hõõruda soolaga ja panna võiga määritud pannile. Lisada hakitud sibul, kooritud ja viiludeks lõigatud tomatid, hakitud petersellilehed ja peenestatud pipar. Katta võipaberiga ja kuumutada praeahjus keskmises kuumuses. Jahu kuumutada võis, lisada kalajääkidest keedetud leem ja keeta vaiksel tulel paar minutit. Võtta tulelt, segada juurde munakollased ja või. Kalatükid asetada vaagnale, kaste valada peale ja anda kõrvale sulavõiga piserdatud kartuleid. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee