Lõunasöögi retseptid

Kartuli-köögiviljavorm 

Ruth, 4. juuni 2005, 14:06
Maitsev vormiroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk külmutatud herneid ja porgandeid
5-8 keskmist kartulit
150 g riivjuustu
150 g külmsuitsupeekonit või pitsasinki
200 g hapukoort
30 g võid või küpsetusmargariini
1-2 küüslauguküünt
1 dl vett
maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Viiluta kartulid õhukesteks viiludeks ja tahenda majapidamispaberiga . Lisa hapukoorele purustatud küüslauguküüned, riivjuust ja veidi vett. Maitsesta soola ja ning pipraga ning sega viilutatud kartulitega. Tõsta võiga määritud ahjuvormi kiht hapukoorega segatud kartuleid, kiht porgandi-herne segu, tükeldatud suitsuliha, uuesti kiht porgandi-herne segu ning kiht hapukoorega segatud kartuleid. Pane kõige peale 2-3 viilu suitsuliha või mõned killud võid. Tõsta vorm 200 kraadi eelkuumutatud ahju ja küpseta, kuni see on pealt isuäratavalt kuldkollane ja seest küps.    

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee