Lõunasöögi retseptid

Hakklihapraad 

Ruth, 23. mai 2008, 19:12
Panniroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g hakkliha
4 kartulit
1 sibul
4 muna
2 marineeritud peeti
soola
pipart

Valmistamine
Pruunista hakkliha praepannil. Koori kartulid ja tükelda õhukesteks viiludeks. Haki sibul peeneks. Lisa tükeldatud kartulid ja sibul pannile hakkliha juurde ja prae kaane all kuni kartulid on parajad. Ära unusta aegajalt segada , et kartulid pannile kinni ei kõrbeks. Pane maitse järgi soola ja pipart. Serveeri iga portsu juurde taldrikule marineeritud peeti ja toores munarebu munakoores.   

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee