Lõunasöögi retseptid

Kalasupp köögiviljadega 

Toidutare, 3. september 2005, 06:50
Maitsev kalasupp

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Kalafilee
7.5 dl Vesi
0.25 tk Sibul
1.25 tk Kartul
1.25 tk Porgand
0.25 sl Jahu
0.25 sl Või
Murulauk

Valmistamine
Kala panna külma vette keema. Eemaldada vaht ja keeta tasasel tulel, kuni kala on valminud. Tõsta kala välja, leem kurnata. Leem kuumutada uuesti keema, lisada valmimise järjekorras suuremateks kuubikuteks (või köögiviljale iseloomuliku kujuga tükkidena, näiteks sibul ratastena, porgand seibidena jne) lõigatud köögiviljad ja kartul. Või sulatada pannil, lisada jahu ja kuumutada, kuni jahu muutub teraliseks, lisada segu supile ja keeta supp valmis. Lõpuks lisada kalatükid ja puistata peale hakitud maitserohelist. Tänapäeval on otstarbekas kalasupi valmistamise viisi veidi muuta, sibulat ja porgandit enne supile lisamist võis kuumutada, et supi välimus oleks kaunim ja maitse täiuslikum. Samuti võib vedeliku kogust supis vähendada, kui paksemat suppi tahetakse teha. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee