Lõunasöögi retseptid

Vorsti-kartulivorm 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 14:16
Tomatiga üleküpsetatud vorsti-kartulivorm.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
800 g kartuleid
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 dl riivjuustu (või rohkem)
3 dl vett
1 lihapuljongikuubik
300 g rõngasvorsti
4 väikest tomatit
PEALE:
1/2 tl sidrunipipart
1 tl punet
1 dl riivjuustu
vormi määrimiseks õli või margariini

Valmistamine
Koori kartulid ja lõika viiludeks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Lao kartuliviilud üsna suurde määritud ahjuvormi ja puista vahele sibulat, küüslauku ning riivjuustu. Lase vesi ja lihapuljongikuubik keema ning vala kartulitele. Küpseta vormi 225° juures tubli pool tundi. Lõika vorstid ja tomatid viiludeks ning pane vaheldumisi ridadena poolvalmis kartulitele. Raputa peale sidrunipipart, punet ja riivjuustu. Küpseta vormi veel 15-20 minutit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee