Kiudainerikkad toidud

Õuna-meepannkoogid 

Toidutare, 2. juuni 2005, 11:17
Täidetud pannkoogid.

Kogus: kolmele

Koostisosad
Taigen:
100 g jahu
30 g suhkrut
1 muna
300 ml piima
25 g võid
Täidis:
2-3 keskmise suurusega õuna
2 sl mett
20 g võid
0,5 tl kaneeli

Valmistamine
Löö muna tainanõusse, lisa suhkur, jahu ja pool piimast ning klopi tainaks. Kui tainas on ilus ühtlane, sega hulka ülejäänud piim ning sulatatud või. Prae valmis õhukesed ülepannikoogid.
Täidise valmistamiseks tükelda kooritud ja puhastatud õunad väikesteks kuubikuteks. Sulata või ning vala õunakuubikud keedunõusse. Kuumuta neid võis 3-4 minutit, siis lisa mesi ning kaneel ja keeda veel mõned minutid. Aseta täidis pannkookide vahele ning murra koogiservad kokku.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee