Lõunasöögi retseptid

Hakkliha-riisipallid 

Toidutare, 16. mai 2008, 10:16
Lisandiks sobivad keedetud kartulid või kartulipuder.

Valmistusviis
Riisihelbed segatakse pallideks vormitavatesse kotlettidesse või hakkmassi hulka.
Vormitakse 6 palli, need pannakse sobiva suurusega keedunõusse ja valatakse üle soolaga maitsestatud kuuma vee või puljongiga.
Kuumutatakse keema ja hoitakse nõrgal tulel kuni 20 minutit.
Pallid peavad olema üleni vedelikus.
Valmis pallid tõstetakse kaussi, leemest valmistatakse kaste, keetes selle läbi rasvas kuumutatud jahu ja tomatipüreega ning maitsestades hapukoore ja maitsetaimedega.
Juurde võetakse keedetud kartuleid või kartuliputru, salatit.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee