Prantsuse köök

Nizza salat II 

Toidutare, 4. märts 2005, 13:10
Salativaagen kartuli, muna, aedubade, tuunikala, anshoovise, tomati, kurgi, porru ja mustade oliividega. Lisandiks prantsuse salatikaste.

Kogus: ühele

Koostisosad
1/2 pead rabedat salatit
3-4 keedetud kartulit
2 kõvaks keedetud muna
200 g sügavkülmutatud aedoakaunu
1 purk (185 g) tuunikala
1 purk (100 g) anshoovisefileed
20 musta kivideta oliivi
2-3 tomatit
1/2 kurki
1/2 porrut
KASTE:
prantsuse salatikaste

Valmistamine
Koori kartulid ja munad ning nõruta konservidest vedelik. Lõika salat ribadeks. Pane kõik ained lamedale vaagnale gruppidena: ribadeks lõigatud salat, kartuliviilud, munasektorid, keedetud oad, anshoovised, tuunikalatükid, oliivid ja porrurattad. Kaunista tomatisektorite ja kurgiviiludega. Niisuta kõiki aineid kastmega. Lase enne serveerimist külmkapis maitsestuda. Hea teada !Lase enne serveerimist külmkapis maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee