Lõunasöögi retseptid

Maksapasteetitort 

Toidutare, 31. jaanuar 2005, 13:57
Võileivatort

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g röst- saia
200 g vormi- leiba (pikiviile)
50 g musti kuivatatud ploome
6 sl konjakit /brändit
150 g riivitud juustu
100 g pehmet võid
hakitud paprikat
300 g maksa- pasteeti
20 g peterselli
1 sidrunit

Valmistamine
Pane ploomid brändisse seisma. Sega riivjuust võiga ja maitsesta hakitud paprikaga. Lao leiva- ja saiaviilud kihiti alusele, määrides neile vaheldumisi juustuvõid ja pasteeti. Suru kihid üksteise vastu ja jäta tunniks-paariks külmkappi surutise alla. Lõika valmis tort portsjonitükkideks ja võõpa nii pealiskiht kui küljed ülejäänud juustuvõiga. Kaunista sõelal nõrutatud brändiploomide, sidrunilõikude, riivjuustu ja maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee