Küpsetised

Rabarberikook mandlitega 

Toidutare, 13. mai 2008, 06:47
Mandlikattega rabarberikook.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g margariini
100 g suhkrut
3 muna
3 munakollast
150 g nisujahu
1 tl vanillsuhkrut
50 g kartulitärklist
1.5 tl küpsetuspulbrit
6 sl piima
Mandlikate:
3 munavalget
150 g suhkrut
500 g tükeldatud rabarbrit
100 g hakitud mandleid

Valmistamine
Vahusta margariin suhkruga, lisa munad ja munakollased.Sega omavahel kuivained ning lisa tainale. Lisa piim ja sega ühtlaseks tainaks. Määri 26 cm rõngasvormi põhi rasvainega. Pane tainas vormi ja küpseta 180º C juures, ahjus 30 minutit. Pese, koori ja tükelda rabarbrid. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks. Sega rabarberid ja hakitud mandlid vahustatud munavalgetega. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja küpseta 180º C juures, ahjus veel 30 minutit. Serveeri vahukoorega.
 
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee