Lõunasöögi retseptid

Külm seenesupp 

Toidutare, 22. november 2004, 19:10
Külm seenesupp keedetud veiseliha, kurgi ja munaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g kuivatatud või 500 g värskeid seeni
1,5 l vett
300 g keedetud veiseliha või taist keedusinki
300 g värsket kurki või rediseid
2 keedetud muna
100 g sibulapealseid
200 g hapukoort
tilli
petersellilehti
kalja või sidrunimahla
soola
suhkrut

Valmistamine
Kuivatatud seened pesta, leotada külmas vees paar tundi ja panna leotusveega keema. Värsked mahedamaitselised seened keeta, leem kurnata ja jahutada. Seened lõigata ribadeks või hakkida. Jahtunud seeneleemesse panna tükeldatud liha ja kurgid või redised, hakitud maitseroheline ning maitsestada suhkru, soola ja kalja või sidrunimahlaga. Anda lauale külmalt. Enne serveeimist lisada hakitud muna, seened ja hapukoor.Hea teada ! Serveeri külmalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee