Juustusaiakesed
Kogus: ühele
Koostisosad
250 g valmis lehttainast
TÄIDIS:
1 muna
2 dl riivitud Emmentali juustu
1 tl punet
määrimiseks muna
Valmistamine
Pane ahi kuumenema 250 kraadini. Klopi muna kahvliga kergelt vahtu ja lisa sellele riivjuust. Maitsesta segu punega. Rulli lehttainas lahti õhukeseks ristkülikuks (20x40 cm). Kata see täidisega ja keera tainas rulli. Lõika tainast trapetsikujulisi saiu nagu kaneelisaiakesi tehes ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, kitsas pool ülespoole. Vajuta keskosa sõrmega alla. Määri juustusaiakesed munaga ja küpseta ahju keskosas kuldkollaseks. Küpsetamisaeg on suurusest sõltuvalt 4-7 minutit.Tee, kohv, puljong.
Kommentaarid (0)