Toidukordade retseptid

Juustusaiakesed 

Toidutare, 24. november 2004, 12:10
Lehttainast juustusaiad. Antud kogusest saab 16 saiakest.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g valmis lehttainast
TÄIDIS:
1 muna
2 dl riivitud Emmentali juustu
1 tl punet
määrimiseks muna

Valmistamine
Pane ahi kuumenema 250 kraadini. Klopi muna kahvliga kergelt vahtu ja lisa sellele riivjuust. Maitsesta segu punega. Rulli lehttainas lahti õhukeseks ristkülikuks (20x40 cm). Kata see täidisega ja keera tainas rulli. Lõika tainast trapetsikujulisi saiu nagu kaneelisaiakesi tehes ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, kitsas pool ülespoole. Vajuta keskosa sõrmega alla. Määri juustusaiakesed munaga ja küpseta ahju keskosas kuldkollaseks. Küpsetamisaeg on suurusest sõltuvalt 4-7 minutit.Tee, kohv, puljong.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee