Küpsetised

Päikesed 

Toidutare, 15. november 2004, 19:31
Lehttainakoogid aprikoosiga. Antud kogustest saab 16-20 kooki.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g valmis lehttainast
PEALE:
1 purk aprikoosihoidist (425 g)
MÄÄRIMISEKS:
muna
(suhkrut)
TARRETISEKS:
1 dl aprikoosivedelikku
1 1/2 zhelatiinilehte

Valmistamine
Rulli lehttainas kaheks tükiks, mille paksus on pool sentimeetrit. Lõika mõlemad tükid tainaratta või noaga ruutudeks küljega 6-7 cm. Pane ruudud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning määri munaga (ja raputa äärtele suhkrut). Nõruta aprikoosid ja jäta vedelik varuks. Pane igale tainaruudule poolid aprikoos. Küpseta kooke 225 kraadi juures ahju keskosas umbes 12 minutit ning lase neil siis jahtuda. Pane zhelatiinileht 5 minutiks külma vette. Kuumuta 1 dl aptikoosivedelikku ja lahusta selles zhelatiin. Jahuta segu. Kui see hakkab tarduma, määri pintsliga aprikoosidele.Hea teada !Serveeri jahtunult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee