KukeseeneäädikasFoto: PantherMedia/Scanpix
Hommikusöögi retseptid
3. august 2004, 18:19

Kukeseeneäädikas

Enne kasutuselevõtmist lase äädikal mõned päevad maitset koguda. Kasuta seenelõhnalist äädikat koos õliga salatikastmete valmistamisel.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Kukeseen
valge veini äädikas

Valmistamine
Valmistamisviis Auruta pannil väikestest ilusatest kukeseentest suurem vesi välja, jahuta ja pista seened pudelisse. Kalla peale näiteks vaarikamaitselist virsiku-õunaäädikat või mingit teist head valge veini äädikat ja lase mõned päevad enne kasutuselevõttu maitset koguda. Kasuta seenelõhnalist äädikat koos õliga salatikastmete valmistamisel. Seentest saad pikantse kaunistuse näiteks pihvi peale.