Hommikusöögi retseptid

Kukeseeneäädikas 

Toidutare, 3. august 2004, 18:19
Enne kasutuselevõtmist lase äädikal mõned päevad maitset koguda. Kasuta seenelõhnalist äädikat koos õliga salatikastmete valmistamisel.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Kukeseen
valge veini äädikas

Valmistamine
Valmistamisviis Auruta pannil väikestest ilusatest kukeseentest suurem vesi välja, jahuta ja pista seened pudelisse. Kalla peale näiteks vaarikamaitselist virsiku-õunaäädikat või mingit teist head valge veini äädikat ja lase mõned päevad enne kasutuselevõttu maitset koguda. Kasuta seenelõhnalist äädikat koos õliga salatikastmete valmistamisel. Seentest saad pikantse kaunistuse näiteks pihvi peale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee