Lõunasöögi retseptid

MELISSIKALA 

Toidutare, 4. detsember 2006, 18:07
Sidrunmelissiga maitsestatud kala

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kala
1 muna
riivsaia
õli või võid
täidiseks:
0,5 kl riisi
soola
sibulat
ohtralt sidrunimelissi
tilli
peterselli
teravamaitselist kastet

Valmistamine
ValmistusviisPuhastatud kala hõõrutakse soolaga. Täidiseks keedetud riis, sibul ja maitsetaimed koos muna ja kastmega. Selle seguga täidetakse kala ja küpsetatakse ahjus, pintseldades üle munavalgega ja raputades peale riivsaia. Küpsemise lõppedes pannakse kala peale veel melissilehti ja piserdatakse õliga. ServeerimisviisLisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee