Kalatoitude retseptid

TUURASHASHLÕKK 

Toidutare, 25. november 2009, 12:27
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,1 kg tuurakala
15 g võid
400 g värskeid tomateid
140 g sibulat
130 g rohelist sibulat
1,5 sidrunit
pipart
soola

Valmistamine
ValmistusviisKalal eemaldatakse nahk ja kõhred, lõigatakse 40-50 g raskusteks tükkideks, segatakse pipra, soola ja riivitud sibulaga. Torgatakse varrastele ja küpsetatakse hõõguvatel sütel, aeg-ajalt võiga määrides. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidVärsked või küpsetatud tomatid, sibularõngad, pikkadeks tükkideks lõigatud sibulapealsed, sidruniviilud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee