Lõunasöögi retseptid

Forellisupp 

Toidutare, 8. jaanuar 2009, 08:09
Forellisupp pipra-toorjuustu ja "Merevaigu" juustuga.

ValmistusviisPane supikogu soolaga maitsestatud vette keema. Juhul kui sul on vähe aega, kasuta kalapuljongikuubikut. Valmis puljongisse pane kuubikuteks lõigatud kartulid. Kui kartulid on peaaegu pehmed, võta supp tulelt. Sega lusikatäite kaupa juurde juustud. Tõsta pott taas tulele ja lisa kuubikuteks lõigatud forellifilee. Võid kala ka grillida ning alles serveerimisel supile lisada. Keeda suppi mõned minutid ja maitse soolasust. Vajadusel maitsesta. Haki supile peale värsket tilli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee