Kalatoitude retseptid

Täidetud lavašš tuunikalaga 

eva-liisa, 24. august 2009, 16:47
Maitsvad suupisted. 

Kogus: ühele

Koostisosad
1 Lavašš
1 tuunikala konserv
3-4 tomatit
1 paprika
Hiinakapsast
100g kodujuustu
100g riivjuustu
soola,pipart jt
1 karp (suur) Merevaiku

Valmistamine
Laota lavašš lauale ning määri sinna peale Merevaik. Tükelda paprika ja tomat ning pane kaussi, milles eelnevalt on juba kodujuust ja riivjuust, sega omavahel.seejärel pese hiinakapsas ja laota selle lehed lavassi alumisse äärde. Hiinakapsa peale aseta tomati-paprika-kodujuustu-riivjuustu segu ning nörutatud tuunikala. Keera lavašš rulli ning pane külmkappi seisma umbes kaheks -kolmeks tunniks! Jälgi et tuunikala oleks ilusasti ära nõrutatud, muidu vöïb lavašš liiga ära "vettida".
Löika lavašširull väiksemateks tükkideks ning laota kandikule. Kaunista lehtsalatiga. Lisandiks vöib pakkuda värsket salatit ja hapukoore-dipi kastet.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee