CALDO VERDE
Kogus: ühele
Koostisosad
1-2 sibulat
2-8 küüslauguküünt
veidi õli
1 l vett
4-5 kartulit
soola
erinevaid piprasegusid
1 hiina kapsas või väiksem peakapsas
hapukoort
tugevamaitselist suitsuvorsti (küüslaugu- või salaami vorsti)
Valmistamine
ValmistusviisKoori ja tükelda sibulad ning küüslauk. Lase õli keema ja kuumuta sibulat-küüslauku selles, kuni need muutuvad läbipaistvaks. Lisa vesi ja kooritud ning tükeldatud kartulid ja pisut soola. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Püreeri kartulid. Lisa supile tükeldatud kapsas ja keeda, kuni see on pehme. Maitsesta. Serveerimisel lisa hapukoort ja tükeldatud suitsuvorsti.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)