Lõunasöögi retseptid
23. jaanuar 2009, 15:45

CALDO VERDE

Brasiiliast pärit caldo verde ehk roheline supp on väga omapärase maitsega. Supi koostises on sibul, küüslauk, kartul, hiina kapsas ja tugevamaitseline suitsuvorst (salaami või küüslauguvorts). Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1-2 sibulat
2-8 küüslauguküünt
veidi õli
1 l vett
4-5 kartulit
soola
erinevaid piprasegusid
1 hiina kapsas või väiksem peakapsas
hapukoort
tugevamaitselist suitsuvorsti (küüslaugu- või salaami vorsti)

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja tükelda sibulad ning küüslauk. Lase õli keema ja kuumuta sibulat-küüslauku selles, kuni need muutuvad läbipaistvaks. Lisa vesi ja kooritud ning tükeldatud kartulid ja pisut soola. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Püreeri kartulid. Lisa supile tükeldatud kapsas ja keeda, kuni see on pehme. Maitsesta. Serveerimisel lisa hapukoort ja tükeldatud suitsuvorsti.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid