Lõunasöögi retseptid

LOOMALIHASALAT 

Toidutare, 20. september 2008, 17:14
Segasalat (loomaliha, mais, kreeka pähklid, keedumunad, erivärvilised paprikad, hapukurk, mustad oliivid, shampinjonid) hapukoore-majoneesikastmes. Salatiainete kogust saab igaüks varieerida vastavalt oma maitsele ja sööjate arvule. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
pehmet loomaliha
piprasegu
soola
õli
küüslauku
konservmaisi
kreeka pähkleid
keedetud mune
erivärvilisi paprikaid
hapukurki
2 purki majoneesi (à 200 g)
200 g hapukoort
konservshampinjone
musti oliive

Valmistamine
ValmistusviisPruunista loomaliha koos peenestatud küüslauguga väheses õli ja vee segus. Maitsesta soola ja pipraga ning prae, kuni vedelik on aurustunud. Jahuta ja tükelda liha ning pane salatikaussi. Lisa mais, tükeldatud kreeka pähklid, hakitud keedumunad, kividest puhastatud mustad oliivid, hakitud hapukurgid ja seened. Sega salatiaineid omavahel ja vala peale majoneesi-hapukoorekaste. Kõige peale raputa erivärvilisi paprikatükke. Salat on kena serveerituna klaaskausis.ServeerimisviisEnne serveerimist lase külmas maitsestuda.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee