LOOMALIHASALAT
Kogus: ühele
Koostisosad
pehmet loomaliha
piprasegu
soola
õli
küüslauku
konservmaisi
kreeka pähkleid
keedetud mune
erivärvilisi paprikaid
hapukurki
2 purki majoneesi (à 200 g)
200 g hapukoort
konservshampinjone
musti oliive
Valmistamine
ValmistusviisPruunista loomaliha koos peenestatud küüslauguga väheses õli ja vee segus. Maitsesta soola ja pipraga ning prae, kuni vedelik on aurustunud. Jahuta ja tükelda liha ning pane salatikaussi. Lisa mais, tükeldatud kreeka pähklid, hakitud keedumunad, kividest puhastatud mustad oliivid, hakitud hapukurgid ja seened. Sega salatiaineid omavahel ja vala peale majoneesi-hapukoorekaste. Kõige peale raputa erivärvilisi paprikatükke. Salat on kena serveerituna klaaskausis.ServeerimisviisEnne serveerimist lase külmas maitsestuda.Lisandid
Kommentaarid (0)