Toidukordade retseptid

PRUUN HALVAAKOOK 

Toidutare, 11. aprill 2007, 09:37
Pruun plaadikook halvaa ja rosinatega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
100 g margariini
2 dl suhkrut
1 pakk halvaad
4 dl petipiima
4 dl jahu
4 dl rosinaid
6 sl kakaopulbrit
2 sl jahvatatud kaneeli
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl söögisoodat
0,5 tl jahvatatud ingverit
GLASUUR:
150 g võid
2 sl hapukoort
4 sl suhkrut
4 sl kakaod
1 tl vanillisuhkrut

Valmistamine
ValmistusviisSulata margariin, lisa sellele suhkur, riivitud halvaa, pett ning jahu ja ülejäänud kuivainetega segatud rosinad. Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Tõsta plaat restile ja lase koogil jahtuda. Glasuuri jaoks sulata või, lisa ülejäänud ained ja kuumuta segades väikesel kuumusel, kuni segu on ühtlane. Kalla see koogile ja aja ühtlaselt laiali. Enne glasuuri tardumist võid koogi pinnale raputada soovikohast koogikaunistust.ServeerimisviisServeeri jahtunult.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee