Lõunasöögi retseptid

KAPSAWOK KÖÖMNETEGA 

Toidutare, 10. märts 2007, 15:34
Wok-toit kapsast sibula, õunte, kikeherneste ja köömnetega. Serveeri saia ja juustu ning vähese maitsestamata jogurtiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 mugulsibul
u 500 g kapsast
1-2 sl õli
1/2 sl köömneid
1 tl soola
1 ml jahvatatud valget pipart (maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
2 õuna
1 sl mett
1 purk kikeherneid (400 g)
1/2 dl hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja viiluta sibul. Loputa ja viiluta kapsas. Soovi korral kasuta selleks köögikombaini. Kuumuta sibulat ja kapsast õlis pidevalt segades wok- või suuremal praepannil umbes 5 minutit. Maitsesta kergelt tambitud köömnete, sibula ja pipraga. Lõika pestud ja seemnetest puhastatud õunad õhukesteks viiludeks. Kalla õunaviilud woki hulka ja lisa mesi. Loputa kikeherned kiiresti külma vee all ja lase nõrguda. Kalla kikeherned woki hulka, puista peale hakitud petersell. Serveeri saia ja juustu ning vähese maitsestamata jogurtiga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSai, juust, maitsestamata jogurt.