Lõunasöögi retseptid

HERNE-MAISI-PAPRIKASALAT 

Toidutare, 17. veebruar 2009, 18:38
Õlikastmes salat (hernes, mais, paprika, porru, värske kurk, täissuitsuvorst, Edami juust, hiina kapsas). Valmistamisaeg u 10 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10

Koostisosad
250 g külmutatud herne-maisi-paprikasegu
tükk porrut
tükk värsket kurki
100 g täissuitsuvorsti
100 g Edami juustu
tükk hiina kapsast
KASTE:
4 sl õli
2 sl veiniäädikat
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 ml valget pipart
2 tl sinepit

Valmistamine
ValmistusviisLõika puhastatud porru, kurk, täissuitsuvorst ja juust hästi peenikesteks ribadeks ning pane serveerimisnõusse. Lisa sinna külmutatud herne-maisi-paprikasegu ja peenikesteks ribadeks lõigatud hiina kapsas. Sega kastme ained väikeses kaanega purgis loksutades. Lisa kaste salatile ja sega seda paar korda, et kõik ained maitsestuksid ühtlaselt. Salat on valmis, kui külmutatud aedvili on üles sulanud.ServeerimisviisSalat on serveerimiseks valmis, kui külmutatud aedvili on üles sulanud.Lisandid