Lõunasöögi retseptid

Lihasupp pastaga 

Toidutare, 16. aprill 2010, 13:34

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g veise-, sea- või lambaliha
toiduõli
2 sibulat, hakitult
2 porgandit, tükeldatult
4 sellerivart, viilutatult
425 g purustatud tomatikonservi
2 l lihapuljongit
500 g pastat
värskelt hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisKuumuta suures potis veidi õli ja pruunista seal kuubikuteks lõigatud liha. Pruunistatud liha tõsta pannilt ja pane paberkäterätikule kuivama. Samas õlis pruunista sibulad ja pane liha tagasi potti. Lisa porgand, seller, purustatud tomatid ja lihapuljong, sega ja lase segu keema. Vähenda kuumust ja kuumuta kaane all u 15 minutit. Lisa supile pasta. Sega kergelt ja kuumuta suppi kaanega katmata potis veel 10 minutit või kuni liha ja pasta on pehmed. Serveeri hakitud peterselliga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee