Lõunasöögi retseptid
16. aprill 2010, 13:34

Lihasupp pastaga

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g veise-, sea- või lambaliha
toiduõli
2 sibulat, hakitult
2 porgandit, tükeldatult
4 sellerivart, viilutatult
425 g purustatud tomatikonservi
2 l lihapuljongit
500 g pastat
värskelt hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisKuumuta suures potis veidi õli ja pruunista seal kuubikuteks lõigatud liha. Pruunistatud liha tõsta pannilt ja pane paberkäterätikule kuivama. Samas õlis pruunista sibulad ja pane liha tagasi potti. Lisa porgand, seller, purustatud tomatid ja lihapuljong, sega ja lase segu keema. Vähenda kuumust ja kuumuta kaane all u 15 minutit. Lisa supile pasta. Sega kergelt ja kuumuta suppi kaanega katmata potis veel 10 minutit või kuni liha ja pasta on pehmed. Serveeri hakitud peterselliga.