Lõunasöögi retseptid

Pošeeritud muna salatil 

Toidutare, 13. oktoober 2008, 10:48
Posheeritud munad salatilehtedel seentega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
150 g läbikasvanud pekki
1 sl toiduõli
1 küüslauguküüs
250 g austerservikuid
värskelt jahvatatud musta pipart
7 sl valge veini äädikat
salatilehti (tammelehesalat, kähar endiivia)
soola
4 muna

Valmistamine
ValmistusviisEemalda pekilt kamar ja lõika pekk õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja prae selles pekiviile. Koori ja pressi küüslauk, lisa pannile. Puhasta, pese, kuivata ja tükelda (suurteks tükkideks) austerservikud. Lisa seened pannile ja hauta, kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta pipraga ja lahusta 3 sl valge veini äädikaga. Pese ja kuivata salatilehed, jaota neljale taldrikule. Aja u 750 ml vett koos 4 sl äädikaga keema. Löö munad ükshaaval lahti, libista kulbiga keeva vette ja posheeri u 4 minutit. Võta munad ettevaatlikult välja ja nõruta. Jaota seene-pekisegu salatile, pane peale posheeritud muna ja serveeri kohe.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee