Kiudainerikkad toidud

Maasika-jogurtimuffinid 

Toidutare, 10. juuli 2008, 07:22
Maasika-jogurtimuffinid Jaan Heinmaa
Maasikate asemel võite valida ka vaarikad või muud pehmed marjad, mille maitset tugevdab veelgi vastava lisandiga jogurt.

Koostisosad
5 dl Jahu
1 dl Suhkur
1 tl Söögisooda
1 tl Küpsetuspulber
2 tk Muna
2.5 dl maasikajogurt
75 g Või (sulatatud, jahutatud)
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2.5 dl (u 150g) Aedmaasikad (tükeldatud)

Valmistamine
Sega ühes kausis kuivad, teises aga vedelad ained. Kalla maasikad jahusegu hulka ning tõsta lusikaga läbi, et marjad oleksid ühtlaselt kaetud. Vala peale vedel segu ja töötle võimalikult vähese segamisega tainaks, pööramata tähelepanu üksikutele tompudele. Küpseta 200° juures 20 minutit, külmutatud marjade kasutamisel aga 25 minutit. Vahetult enne serveerimist kaunista soovi korral vahukooretupsu ja maasikaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee