Retseptid

Konsomee ehk selge puljong 

Mari, 5. jaanuar 2005, 09:54
Serveeri tummist puljongit väga kuumalt.

Koostisosad
400 g kondiga veiseliha
maitseaineid
1 sibul
1 porgand
väike tükk sellerit
petersellilehti
1 loorberileht
šerri (kuiv)
1,2 liitrit vett

Valmistamine
Liha panna koos teiste ainetega tasasele tulele keema. Keeta umbes tund aega seejärel kurnata läbi mitmekordse marli. Soovi korral lisada 1 dessertlusikatäis kuiva šerrit. Puljongi selitamiseks võib lisada 1 kõvaks vahuks löödud munavalge ja puhta munakoore ning keeta veel 20 minutit, kurnata veel kord.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee