Küpsetised

Šokolaadikeeks 

triinuke, 9. märts 2008, 12:52
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
2 dl vett
1 pakk Juubeli tordipulbrit (Vilma)
0,5 dl õli
1 dl rosinaid
1 dl tükeldatud kreeka pähkleid
KAUNISTUSEKS:
50 g Kalevi Annekese šokolaadi
nonparelle

Valmistamine
Sega kausis vesi ja tordipulber, lisa õli, rosinad ja pähklid. Määri keeksivorm õli või võiga ning täida taignaga. Küpseta ahjus 200° juures 40 minutit. Proovi tikuga küpsust - kui keeksi torgatud tikk jääb puhtaks, on see valmis. Pane šokolaad äsja ahjust võetud kuuma keeksi peale ja lase mõni minut sulada, seejärel määri noaga laiali. Puista kohe peale ka nonparellid.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee