Kiudainerikkad toidud

Tomatitšatni 

mimmi, 29. august 2012, 08:40
Paprika-tomatitšatni on mõnus nii grillitud liha kui kalaga.

Koostisosad
4 punast paprikat
1 kg tomateid
1 sibul
2 tl sinepiseemneid
1 tshillikaun
200 g fariinisuhkrut
2 dl punaseveiniäädikat
2 tl soola

Valmistamine
Puhasta ja haki paprikad. Tükelda ka tomatid ja haki sibul peeneks. Sega kõik ained suures potis ja kuumuta keemiseni. Sega, kuni suhkur on lahustunud. Kuumuta väiksel tulel 1 1/4 tundi, kuni segu pakseneb. Täida purgid peaaegu ääreni ja sule. Säilita jahedas.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee