Hiina köök

Kreveti-maisisupp 

triinu, 28. detsember 2004, 09:03
Hiina rahvustoit.

Kogus: ühele

Koostisosad
0,5 tl seesami- või päevalilleõli
õhukesteks rõngasteks lõigatud suvisibulat
1 purustatud küüslauguküüs
6 dl kanaleent
1 purk (425 g)konserveeritud purustatud maisi
225 g kooritud ja keedetud krevette
1 tl rohelist tšillipastat või tšillikastet (võib ära jääda)
soola
musta pipart
kaunistamiseks koriandrilehti

Valmistamine
Aja õli laias paksupõhjalises kastrulis kuumaks, kuumuta sibulat ja küüslauku keskmisel kuumusel umbes 1 minut, ära lase pruunistuda. Kalla kastrulisse kanaleem, lisa maisikonserv ja krevetid (ning tsilikaste). Aja supp keema, sega vahetevahel. Maitsesta lõplikult ning tõsta kuumadesse taldrikutesse või kausikestesse. Riputa peale koriandrit ja serveeri viivitamatult.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee