Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
PŌHI:
6 pikka vōi 12 väikest valge saiaviilu
TÄIDIS:
150 g kitsejuustu (chévre)
200 g maitsestamata toorjuustu
1 sl wiskyt
50 g hakitud pähkleid
KATTEKREEM:
100 g maitsestamata toorjuustu
1 dl créme fraiche
KAUNISTUS:
100 g röstitud mandlilaaste
3 värsket fiikoni
u 25 sinist viinamarja
2 sl suhkrut
½ värsket ananassi
10 füüsalist
mōned oksad sidrunmelissi
Valmistamine
Lõika saiaviiludelt servad ja pane kolm (pikka)viilu kokku nii, et tekib kolmnurk. Lõika noaga kõik servad ühe pikkusteks, et tekiks võrdhaarne kolmnurk. Sama tee ka ülejäänud kolme viiluga. TÄIDIS: Sega kõik koostisosad ja kata alumine kolmnurkpõhi kreemiga. Tõsta teine kolmnurk kreemi peale. Sega kattekreem ja kata tordi pealt ja küljed kattekreemiga. KAUNISTUS: Kata tordiküljed röstitud mandlilaastudega. Poolita viigimari sektoriteks, lõika ananasstükkideks. Kaunista puuviljadega.
Kommentaarid (0)