Vene köök

Rassolnik 

Toidutare, 10. detsember 2004, 14:49
Vene rahvustoit. Neerusupp.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g maitsevilju (seller, petersell, sibul, porgand)
2 sl rasvainet
2 liitrit puljongit
½ kl kruupe
4 kartulit
3 hapukurki
500 g neerusid
soola
4 sl hapukoort
tilli

Valmistamine
Tükeldatud maitseviljad hauta rasvaines. Kruubid keeda puljongis poolpehmeks, lisa kartulikuubikud, hautatud maitseviljad ning keeda, kuni kartulid on pehmed. Veidi enne keetmise lõppu lisa rombikujulisteks tükkideks lõigatud kurgid. Keeda üheskoos läbi ja maitsesta. Kui supp on vähe hapu lisa hapukurgisoolvett. Neerud keeda eraldi. Pestud neerud lõika pikuti pooleks, kupata, pese seejärel uuesti külma veega ja pane ka külma veega keema. Keedetud neerud lõika õhukesteks viiludeks ja pane valmis supi sisse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee