Lõunasöögi retseptid
24. veebruar 2008, 10:15

Julijuse kõhutäis

Vasika- või õrn ulukiliha riisiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g pehmet liha
0,5 kl lauaäädikat
0,5 kl punast veini
1 sibul
1 väike porgand
1 loorberileht
tükike sidrunikoort
3 kadakamarja
1 küüslauguküüs
3-4 terapipart
2-3 haput õuna
2 sl tomatipüreed
2 sl rasvainet
maitserohelist

Valmistamine
Tükeldatud liha maitsestada ja valada üle äädika ja veiniga. Hoida külmas kohas 12 tundi. Liha nõrutada ja pruunistada rasvas. Lisada maitseained, veidi vett ja marineerimisvedelikku ja hautada kaane all poolpehmeks, siis lisada riis, tükeldatud õunad ja tomatipüree ning hautada pehmeks.