Lõunasöögi retseptid

Julijuse kõhutäis 

Mari, 24. veebruar 2008, 10:15
Vasika- või õrn ulukiliha riisiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g pehmet liha
0,5 kl lauaäädikat
0,5 kl punast veini
1 sibul
1 väike porgand
1 loorberileht
tükike sidrunikoort
3 kadakamarja
1 küüslauguküüs
3-4 terapipart
2-3 haput õuna
2 sl tomatipüreed
2 sl rasvainet
maitserohelist

Valmistamine
Tükeldatud liha maitsestada ja valada üle äädika ja veiniga. Hoida külmas kohas 12 tundi. Liha nõrutada ja pruunistada rasvas. Lisada maitseained, veidi vett ja marineerimisvedelikku ja hautada kaane all poolpehmeks, siis lisada riis, tükeldatud õunad ja tomatipüree ning hautada pehmeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee