Lõunasöögi retseptid

Sealiha tainas 

Triin Saue, 31. august 2004, 09:29
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Praad, mis alati õnnestub!

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 toorest sealihalõiku (peekon, karbonaad vms)
2 muna
jahu
soola, piprasegu
õli

Valmistamine
Vasardada lihalõigud võimalikult laiaks ja õhukeseks. Hõõruda mõlemalt poolt soola ja pipraseguga (mida rohkem erinevaid pipraid, seda mõnusam) ja tõsta üksteise peale, asetada pooleks tunniks külmkappi maitsestuma. Munad vahustada natukese soolaga tugevaks vahuks. Lihatükid võtta külmast, puistata mõlemale poolele jahu (et oleks üleni kaetud), seejärel kasta munavahtu ja panna kohe kuumale pannile õli sisse. Kui munavahtu üle jäi, valada seegi pannile. Vähendada kuumust ja katta pann kaanega. Küpsetada kuldpruuniks (mõlemalt poolt u 10 min).  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee