Lõunasöögi retseptid

Pajaroog apelsiniga 

Mariann, 31. juuli 2004, 08:15
Soodsa hinnaga maitsev pajaroog. Sobib külmutamiseks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g ribadeks lõigatud sealiha
1 tk porru
1 sl margariin
2 tk tomat
1 sl mango-chutney
1.5 dl apelsinimahl
1 tl karri
0.5 tl sool
KAUNISTUS
apelsiniviilud

Valmistamine
Pese porru ja lõika ribadeks. Sulata pool rasvast pannil. Pruunista liharibad selles väikeste koguste kaupa. Tõsta pruunistatud liha potti. Kuumuta porru ülejäänud rasvas. Lisa ka see potti. Lõika tomatid suuremateks lõikudeks ja lisa potti. Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga. Lase umbes 20 minutit haududa. Kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega. Lisandiks sobib riis. Apelsini võid kasutada nii koorega kui kooritult. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee