Linnuliha retseptid

Hautatud metsis II 

Toidutare, 31. juuli 2004, 07:39
Pohladega hautatud metsis.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk metsis
2 kuni 3 tk sibul
2 kuni 3 kl pohlad või jõhvikad
150 g või
soola

Valmistamine
Lõika metsis kuueks tükiks ja pruunista võis. Liha tõsta välja, kuumuta praerasvas hakitud sibulad. Aseta liha tagasi, vala juurde linnu kaelast, jalgadest ja tiibadest keedetud puljong. Hauta üks tund. 15 minutit enne valmimist lisa sool, pohlad või jõhvikad ja vähese puljongiga segatud jahu. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee