Küpsetised

Hakklihastruudel 

Toidutare, 30. juuli 2004, 09:32
Soolane lehttainapirukas.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 dl riivsai
1.5 dl piim
1 tk sibul
150 g seened
võid
600 g segahakkliha
2 tl küüslaugupipar
2 tl sool
1 kuni 2 tk hapum õun
1 tk rull lehttainast (25 x 42 cm)
150 g viilutatud peekon
määrimiseks muna

Valmistamine
Sega riivsai piimaga. Lase seista u 10 minutit. Pruunista sibul ja seened, lase veidi jahtuda. Lisa hakkliha, sool, pipar. Vormi piklikuks. Rulli lahti lehttainas. Puhasta ja tükelda õunad. Laota taina keskele, pane hakklihatäidis peale. Keera taina servad kokku. Pane pirukas plaadile, aseta peekoniribad üle piruka ja määri lahtiklopitud munaga. Küpseta 200ºC juures u 45 minutit. Enne küpsetamise lõppu kata struudel vajadusel fooliumiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee